Om mig

Hej!

Anna heter jag. Jag driver Vilozon sedan 1/9 2020.

Jag är i botten utbildad hudterapeut men har under mina 28 år i yrket vidareutbildat mig inom många olika grenar av detta yrke så som exempelvis ansiktszonterapi, DuLac – borttagning av oönskade fläckar i ansikte och på kroppen, kost, hudhälsa och yin yoga mm. Jag har de senaste två åren även läst till kostrådgivare och hälsochoach för Anna Hallén och ser fram mot att kunna hjälpa människor med funktionella obalanser till ett friskare och lyckligare liv!

Jag började som ensamföretagare men har under årens lopp haft äran att jobba ihop med många härliga tjejer.
Efter 25 år i Sandvikens centrum där jag drivit Anna´s Topp till Tå spa har jag nu knutit ihop säcken och återgått till att jobba i ett enmansföretag, så som jag började 1995. Jag saknar mina kollegor men jag känner att nu måste jag prioritera min familj och min egen hälsa och minska på stressen.

Ni hittar mig numera på Kalvdansvägen 24 i Vallhov. Jag har en utbyggnad på huset där jag har min nya verksamhet, Vilozon. Då jag numera jobbar ensam har jag butiken öppen när jag har behandlingar som jag kan gå ifrån. Har jag massage är det låst. För att ta del av aktuella butikstider (läggs ut veckovis) se på Facebook eller Instagram eller på första sidan här på hemsidan.

Ni hittar mig även på Instagram på vilozon.se och på Facebook på Vilozon.
Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev, detta görs här på hemsidan under kundklubb.

Det finns möjlighet att köpa presentkort och lägga beställningar på produkter via min webbshop. Varorna kan sedan hämtas i butik eller i servicebox utanför entré vid en tid som passar dig. Har du frågor om detta tveka inte att höra av dig.

Önskar gamla som nya kunder varmt välkomna! / Kram Anna