Om mig

Hej!

Anna heter jag. Det är jag som driver Vilozon sedan 1/9 2020.

Jag är i botten utbildad hudterapeut men har under mina 25 år i yrket vidareutbildat mig inom många olika grenar av detta yrke så som exempelvis ansiktszonterapi, DuLac – borttagning av oönskade fläckar i ansikte och på kroppen, kost, hudhälsa och yin yoga mm.

Jag började som ensamföretagare men har under årens lopp haft äran att jobba ihop med många härliga tjejer.
Efter 25 år i Sandvikens centrum där jag drivit Anna´s Topp till Tå spa har jag nu knutit ihop säcken och återgått till att jobba i ett enmansföretag, så som jag började 1995. Jag kommer sakna mina kollegor jättemycket men jag känner att nu måste jag prioritera min familj och min egen hälsa.

Från den 1 september hittar ni mig på Kalvdansvägen 24 i Vallhov. Jag har en utbyggnad på huset där jag kommer ha min nya verksamhet, Vilozon. Alla presentkort från Anna´s Topp till Tå kommer även i fortsättningen att kunna lösas in för behandlingar och produkter i butiken (ej webbshop). Jag kan dock inte göra spapaket, fotvård och bambumassage hemma utan dessa får lösas in mot annan behandling eller varor.

I samband med att jag flyttat hem kommer utbudet av behandlingar ändras till viss del. Några behandlingar försvinner och lite nytt kommer att presenteras här på hemsidan. Ni hittar mig även på Instagram på vilozon.se och på Facebook på Vilozon.

Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev, detta görs här på hemsidan under kundklubb.

Då jag numera jobbar ensam har jag butiken öppen när jag har behandlingar som jag kan gå ifrån. Har jag massage är det låst. För att ta del av aktuella butikstider (läggs ut veckovis) se på Facebook eller Instagram eller på första sidan här på hemsidan.

Det finns möjlighet att köpa presentkort och lägga beställningar på produkter via min webbshop. Varorna kan sedan hämtas i butik eller i servicebox utanför entré vid en tid som passar dig alternativt bli hemlevererade. Har du frågor om detta tveka inte att höra av dig.

Önskar gamla som nya kunder varmt välkomna! / Kram Anna