Om mig

Hej, Anna här!

Jag är i botten utbildad hudterapeut men har under mina 25 år i yrket vidareutbildat mig inom många olika grenar av detta yrke så som exempelvis ansiktszonterapi, DuLac – borttagning av oönskade fläckar i ansikte och på kroppen, kost och hudhälsa mm.

Jag började som ensamföretagare men har under årens lopp haft äran att jobba ihop med många härliga tjejer.
Efter 25 år knyter jag nu ihop säcken och återgår till att jobba i ett enmansföretag, så som jag började 1995. Jag kommer sakna mina kollegor jättemycket men jag känner att nu måste jag prioritera min familj och min egen hälsa.

Från den 1 september hittar ni mig på Kalvdansvägen 24 i Vallhov. Jag har en utbyggnad på huset där jag kommer ha min nya verksamhet, Vilozon. Alla presentkort från Anna´s topp till tå kommer även i fortsättningen att kunna lösas in. Jag kan dock inte göra spapaket, fotvård och bambumassage hemma utan dessa måste lösas in före den 28/8.

I samband med att jag flyttar hem kommer jag ändra lite av mitt utbud. Några behandlingar försvinner och lite nytt kommer att presenteras här på hemsidan. Ni hittar mig även på Instagram på vilozon.se och på Facebook på Vilozon. Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev, detta görs här på hemsidan under kundklubb.

I och med flytten kommer jag inte ha möjlighet att ha butiken öppen som vi har haft nu. Vissa av mina behandlingar är sådana att jag inte kan lämna kunden. Detta innebär att det kommer vara butikstider. Jag har ännu inte fastställt när dessa blir men den informationen kommer presenteras på hemsida och sociala medier. Jag rekommenderar att ni följer mig på någon av dessa för senaste informationen.

Det kommer finnas möjlighet att köpa presentkort och lägga beställningar på produkter via en webbshop. Varorna kan sedan hämtas vid en tid som passar dig alternativt bli hemlevererade.

Mer information om allt nytt som kommer presenteras så fort allt är fastställt!
Kontaktuppgifterna på denna sida kommer gälla from 20-09-01.
Har ni frågor eller funderingar är ni alltid välkommen att höra av er. / Kram Anna